Oké, kort geleden ben ik dus begonnen als blogger, tenminste dat denk ik.
Ik vind het leuk om te schrijven maar omdat brieven van papier aardig uit de mode zijn geraakt en ik emails en whats-app alleen gebruik voor vraag en antwoord acties zocht ik een andere manier om mijn ei kwijt te raken.
Bloggen dus, volgens mij ben ik daarmee ook geen trendsetter maar ik doe in ieder geval mijn best een beetje bij te blijven.
Nu ben ik niet echt een nitwit op de digitale snelweg maar eerlijk gezegd valt het me toch een beetje tegen.
Om te beginnen is het al een gok voor welke club, merk of weet ik hoe je dat noemt, gaat. In mijn geval is dat dus Blogger geworden.
Dan moet je dus een site op gaan bouwen, post schrijven en publiceren. En zie hier het resultaat. Ja, ja ik weet het, het is geen prijswinner maar nadat ik al na één dag de handdoek wilde gooien heb ik toch besloten dapper door te gaan en er in ieder geval regelmatig een ei (sorry, "Posts") te plaatsen. Nu nog zorgen dat mensen mij gaan volgen, maar dat hoofdstuk in de handleiding moet ik nog even doornemen.
In ieder geval dank aan de dappere dodo's die dit al gelezen hebben en zich al dan niet hebben geabonneerd.
En om tot slot antwoord te geven om mijn titelvraag ben ik te oud? nee, want een mens is nooit te oud om te "leren".
Oh, gatsie, karnemelkse pap. Als ik terugdenk aan mijn kindertijd zie en ruik ik nog de lucht van karnemelkse pap. Ook later als ik mijn ouders zag genieten van dit goedje liepen de rillingen over mijn rug maar goed smaken verschillen en er zullen ongetwijfeld nog steeds mensen zijn die denken oh ja das waar, dat was lekker! Voor die mensen stap ik even over mijn schaduw (ik ben geen egoïst) het recept uit grootmoeders kookboek. 1 1/4 ltr. karnemelk - 150 gram havermout of boekweitgrutten - 1/2 theelepel zout. breng de karnemelk aan de kook onder af en toe roeren, strooi er het zout in en de havermout of boekweitgrutten en laat ze op een zacht vuur onder roeren 1/2 uur koken. Geef ze met stroop of met suiker.
Reacties
Een reactie posten